E-pošta: sales@acrylchina.com
Telefon: +86-755-89501177
Kontaktirajte nas

Broj telefona: 86-755-89501177

Mobile: 86-15994777776.

Faks: 86-755-89500876

E-mail: sales@acrylchina.com

Dom > o nama > профил компаније

профил компаније


---- О Ацрил Цхина ----


Ховаи и добродошли! Ацрил Цхина Цо., Лимитед, основана 1998, је високотехнолошко предузеће професионално посвећено дизајнирању, истраживању, развоју, производњи и маркетингу прилагођених акрилних производа. Она, са сједиштем у ХК, има подружнице у потпуном власништву у Схензхен, Цхина Маинланд, под називом Схензхен Ксиан фенглонг Индустриал Цо., Лтд., која је задужена за пројектовање, производњу и тржиште копна. Сада, Ацрил Цхина има више од 200 квалификованих радника и преко 5.000 квадратних метара модерне фабричке површине.Ацрил Цхина поседује најсвеобухватнији асортиман производа и енд-то-енд решења, који покривају практично сваку производњу акрила, укључујући акрилни трофеј, акрилни фото рам, акрилна папирна тежина, акрилни козметички дисплеј, акрилни накит, екран електронских производа, акрилна брошура, акрилна канцеларијска постројења, акрилна цигарета и вински приказ итд. Широк спектар стручности и флексибилности у овим областима омогућавају да задовољи захтеве глобалних купаца и помогне им у потрази за иновацијама. Изузетан приход компаније Ацрил Цхина јасно каже да је постала водећа компанија за производњу акрилних производа у јужној Кини.


Ацрил Цхина се обавезала да истражи "Куалити Ис Фирст" идеал. Она има најбољу машинску опрему, строг систем управљања квалитетом и веома јак Р & Д тим. До сада је овде рођено више од 1000 врста производа, а број се повећава за 20% сваке године. Све наше предности и специјалности омогућавају купцима да буду сигурни, а Ацрил Цхина ће производити све савршеније радове за купце и друштво. Осим тога, Ацрил Цхина је посвећена визији уравнотеженог и одрживог развоја на социјалним, еколошким и економским областима. Компанија је уградила иновације, технолошку конвергенцију и концепт "идуће зелене" у животни циклус производа. Ово укључује истраживање и развој, производњу, логистику и услуге клијената. Компанија је такође посвећена максимизирању енергетске ефикасности и минимизирању емисије ЦО2.Уз очекивање, Ацрил Цхина ће наставити да развија Кину чак и глобалну акрилну индустрију. Предузеће је посвећено да преузме изазове и покреће иновације у глобалним захтевима купаца који се увек мењају.
Наша историја и развој


1998
Ацрил Цхина Цо, Лтд Било је установљено.
1999-2005 Углавном развија америчко тржиште.
2006-2009 Присуствујте међународном сајму у Схензену (Кина), Међународном сајму поклона и куће, Мега Схову, Сваке године.
2009 Истражујемо и развијамо сопствени бренд фотооквир у 8 врста и поставимо сервисни систем на цијелом нивоу.
2011 Инвестирајте и покрените Хигх-енд програм саговорника за знак "Бранд анд Веалтх" са Схензхен Медиа Гроуп.
2012 Име је названо као акрилна база за производњу акрилних цигарета и штандова за постављање од стране државних брандова цигарета.
2012-2014

Присуствујте скоро свим сајмовима оглашавања и хотелским изложбама преко целог натио

2014-2016 Годишња вредност производње премашила је 10 милиона долара.
2016 Присуствујемо ГлобалСхоп 2016 у Лас Вегасу, САД и остварили смо пријатељства са многим америчким купцима. Истовремено смо проширили нашу фабрику на 5000 квадратних метара.
2017 Посетите Немачку и присуствујте изложби Еуросхоп.
Трговина и тржиште